Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3200g544kcal12.8g80g19.2g22.4g
Sipuli, paistettu 640g648kcal8.3g31.1g52.5g11g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g64g67kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2048g416kcal12.3g77.8g6.1g28.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1600g4785kcal288g19.2g400g0g
Juustoraaste emmental punaleima384g1498kcal111.4g0g115.2g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1600g2209kcal300g0g112g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl128g1152kcal0g0g128g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19328g22636kcal1475.8g437g1666.8g126.8g
Valittu annoskoko9664g11318kcal737.9g218.5g833.4g63.4g
Annoskoko puolitettuna4832g5659kcal369g109.3g416.7g31.7g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945