Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa338g57kcal1.4g8.4g2g2.4g
Porkkana 90g30kcal0.6g5g0.2g2.3g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Tomaattimurska 141g41kcal0.8g7.5g0.3g2.7g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 23g121kcal0.2g0.2g13.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 169g77kcal1.7g11g2.5g1.4g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)9g24kcal0.5g0.5g2.3g0.1g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives9g25kcal0.4g0.5g2.5g0g
Lohisäilyke87g87kcal15.7g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1935g1062kcal47.2g93.4g52.4g20g
Valittu annoskoko967g531kcal23.6g46.7g26.2g10g
Annoskoko puolitettuna484g266kcal11.8g23.4g13.1g5g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136718