Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 64g86kcal5.4g11.3g1.3g3.2g
Papu valkoinen, keitetty 72g78kcal6.1g10.1g0.3g5.1g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Kaali, valkokaali97g20kcal1.2g3.3g0.2g2g
Tomaattimurska 129g38kcal0.7g6.8g0.3g2.4g
Rajah Mild Curry Paste (10g)16g23kcal0.6g1.4g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 483g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 48g154kcal11.8g22.1g0.9g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1935g871kcal53g115.4g14.2g36g
Valittu annoskoko968g436kcal26.5g57.7g7.1g18g
Annoskoko puolitettuna484g218kcal13.3g28.9g3.6g9g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916