Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 21g81kcal0g1.1g8.6g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g270g116kcal1.1g11.1g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g676g730kcal131.8g0g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1935g1853kcal265.8g24.4g63.2g0g
Valittu annoskoko968g927kcal132.9g12.2g31.6g0g
Annoskoko puolitettuna484g463kcal66.5g6.1g15.8g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184