Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl8.1g73kcal0g0g8.1g0g
Tonnikala vedessä 188g196kcal42.1g0g2.8g0g
Sipuli kuivattu 9g26kcal1g3.3g0.1g3.3g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g25g63kcal3g12.3g0.1g0.1g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml188g281kcal3.7g4.7g28.1g0g
Herneet (Apetit)125g66kcal7.1g6.6g1.1g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g125g155kcal3.8g32g0.8g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g300g314kcal15.4g59.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1935g2347kcal152.2g236g85.8g6.8g
Valittu annoskoko968g1174kcal76.1g118g42.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna484g587kcal38.1g59g21.5g1.7g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575