Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 112g85kcal2.1g17.3g0.2g1.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 112g153kcal3g27.3g2.6g4g
Fenkoli, annos 100g112g35kcal1.4g8.2g0.2g3.5g
Kasvisliemikuutio 12g38kcal1.2g1.7g2.9g0.2g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g56g67kcal1.8g2.5g5.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 562g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1935g757kcal19g114g23g17.6g
Valittu annoskoko968g378kcal9.5g57g11.5g8.8g
Annoskoko puolitettuna484g189kcal4.8g28.5g5.8g4.4g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416094