Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.8g0.6g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Makaroni, tumma 124g445kcal16.7g81.3g3.7g7.3g
Sipuli 60g18kcal0.7g2.9g0.1g1g
Ruokakerma Valio 5%150g90kcal1.8g4.2g7.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 34g298kcal0g0g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1935g2870kcal157g208.2g151.8g30g
Valittu annoskoko968g1435kcal78.5g104.1g75.9g15g
Annoskoko puolitettuna484g718kcal39.3g52.1g38g7.5g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341