Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g80g720kcal0g0g80g0g
Tomaatti 1600g364kcal9g55.2g4.8g22.4g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus800g1120kcal24g16g104g0g
Kesäkurpitsa7200g1224kcal28.8g180g43.2g50.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19360g6857kcal123.6g502.4g464g145.6g
Valittu annoskoko9680g3428kcal61.8g251.2g232g72.8g
Annoskoko puolitettuna4840g1714kcal30.9g125.6g116g36.4g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281