Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 540g4772kcal0g0g539.6g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 8003g2848kcal12.8g569g7.2g160.1g
Kaurahiutale 640g2396kcal92.8g364.9g46.7g64g
Kaneli, jauhettu, annos 2g16g42kcal0.6g12.7g0.6g8.8g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 400g1206kcal0.4g296.5g0g0g
Sokeri 80g325kcal0g79.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19360g23178kcal213.2g2646g1188.2g465.8g
Valittu annoskoko9680g11589kcal106.6g1323g594.1g232.9g
Annoskoko puolitettuna4840g5795kcal53.3g661.5g297.1g116.5g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141918