Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala55g154kcal11g2.7g11g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton225g47kcal0.7g3.6g0g0.2g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g5000g5600kcal1100g70g100g25g
Kevytkerma1000g1200kcal32g45g100g0g
Ruokakerma Valio 5%1000g600kcal12g28g50g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)75g540kcal0.1g0.1g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19360g18513kcal2377.8g753.8g649.8g73.2g
Valittu annoskoko9680g9256kcal1188.9g376.9g324.9g36.6g
Annoskoko puolitettuna4840g4628kcal594.5g188.5g162.5g18.3g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790