Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2928g3663kcal614.8g0g131.7g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g3378g1013kcal37.2g182.4g6.8g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g1036g932kcal65.3g165.8g3.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka315g259kcal10.7g59.9g3.2g3.2g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g1577g1419kcal23.6g141.9g78.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19368g14573kcal1503.2g1100g447.2g6.4g
Valittu annoskoko9684g7286kcal751.6g550g223.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna4842g3643kcal375.8g275g111.8g1.6g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308