Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g510g1830kcal40.8g401.1g2.5g8.7g
Pirkka naudan jauheliha 400g2399g5469kcal455.7g0g407.7g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g1589g1589kcal119.2g238.4g12.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 3598g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä1199g899kcal49.2g149.9g9.6g37.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl60g150kcal7.2g0.9g13.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19368g20051kcal1352.8g1612.2g892.8g103.2g
Valittu annoskoko9684g10026kcal676.4g806.1g446.4g51.6g
Annoskoko puolitettuna4842g5013kcal338.2g403.1g223.2g25.8g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586