Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g700g4064kcal153.2g139.2g353.9g0g
Voi 60% rasvaa 490g2668kcal4.4g2.4g298.6g0g
Liivatelehti, gelatiini2798g9765kcal2395.1g0g2.8g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g105g1.4kcal0.3g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa700g3917kcal56g258.8g293.8g83.9g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g700g3581kcal62.3g204.3g279.8g41.3g
Philadelphia tuorejuusto 200g1399g3567kcal82.5g44.8g334.4g0g
Makeutusjauhe, Pirkka700g2616kcal8.4g643.5g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2099g7555kcal42g56.7g797.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19376g75470kcal5608.4g2699.4g4721.4g250.4g
Valittu annoskoko9688g37735kcal2804.2g1349.7g2360.7g125.2g
Annoskoko puolitettuna4844g18868kcal1402.1g674.9g1180.4g62.6g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237190