Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g132g473kcal59.2g52.6g7.9g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g3587g12553kcal430.4g2546.5g75.3g107.6g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g2391g4304kcal358.7g502.1g102.8g1052.1g
Rypsiöljy rainbow598g5380kcal0g0g597.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2989g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19392g45422kcal1696.6g6202.4g1567.6g2319.4g
Valittu annoskoko9696g22711kcal848.3g3101.2g783.8g1159.7g
Annoskoko puolitettuna4848g11355kcal424.2g1550.6g391.9g579.9g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330