Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3199g2435kcal60.1g495.8g6.4g32g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka400g44kcal4.4g4.4g0.8g4g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Purjosipuli 800g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl140g105kcal5.6g11.2g4.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4398g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 60g530kcal0g0g60g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19392g8069kcal201.2g1116.2g267.4g116.2g
Valittu annoskoko9696g4035kcal100.6g558.1g133.7g58.1g
Annoskoko puolitettuna4848g2017kcal50.3g279.1g66.9g29.1g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615