Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4818g7998kcal915.4g0g481.8g0g
Sipuli (kuorittu)602g163kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2409g1545kcal77.1g116.1g84.3g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)1205g1518kcal132.5g3.6g108.4g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%602g1686kcal174.6g15.1g102.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19392g25819kcal2614.8g327.4g1556.2g20.8g
Valittu annoskoko9696g12910kcal1307.4g163.7g778.1g10.4g
Annoskoko puolitettuna4848g6455kcal653.7g81.9g389.1g5.2g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722