Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5998g1266kcal72g203.9g12g126g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Siirappi 360g1085kcal0.4g266.7g0g0g
Riisi puuroutuva 255g873kcal15.4g192.7g1.8g5.9g
Voi 84g609kcal1g0.3g68.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 2399g5313kcal419.9g0g407.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19392g18615kcal1033g1384.8g982.4g284.2g
Valittu annoskoko9696g9307kcal516.5g692.4g491.2g142.1g
Annoskoko puolitettuna4848g4654kcal258.3g346.2g245.6g71.1g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590