Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g798g2554kcal143.6g361.5g61.4g131.7g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl3990g13965kcal558.6g2553.7g123.7g219.5g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g798g2474kcal135.7g430.9g23.1g103.7g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3990g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl80g718kcal0g0g79.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19392g39422kcal1675.8g6692.2g576g909.8g
Valittu annoskoko9696g19711kcal837.9g3346.1g288g454.9g
Annoskoko puolitettuna4848g9856kcal419g1673.1g144g227.5g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910