Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g5393g917kcal102.5g113.3g10.8g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2397g8150kcal47.9g71.9g839g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g1906g7432kcal552.6g38.1g552.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19392g32998kcal1406g446.6g2804.8g0g
Valittu annoskoko9696g16499kcal703g223.3g1402.4g0g
Annoskoko puolitettuna4848g8249kcal351.5g111.7g701.2g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931