Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Ranskankerma Valio13g35kcal0.3g0.4g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Flora ruokakerma 15 % 250g10g16kcal0.2g0.4g1.6g0g
Pekoni Pirkka12g34kcal1.6g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g345kcal24.6g3g26.2g0.4g
Valittu annoskoko97g173kcal12.3g1.5g13.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna49g86kcal6.2g0.8g6.6g0.1g
Arvot/100g100g178kcal12.7g1.5g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161