Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty41g30kcal0.8g6.2g0.1g0.4g
Kurpitsa 16g2.5kcal0.1g0.3g0g0.3g
Sipuli 7.2g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1.6g7.5kcal0g0g0.8g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g15g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr16g16kcal2g0.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g123kcal6.2g15.6g3.4g2g
Valittu annoskoko97g62kcal3.1g7.8g1.7g1g
Annoskoko puolitettuna49g31kcal1.6g3.9g0.9g0.5g
Arvot/100g100g64kcal3.2g8g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195633