Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Kidneypapu, suolaliemessä14g15kcal1.1g2.4g0.1g1.1g
Chili paprika punainen2.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)7g31kcal1.5g0.1g2.7g0g
Paprika, punainen7.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g9g6.8kcal0.2g1.6g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g200kcal13.6g13.6g9.6g3.8g
Valittu annoskoko97g100kcal6.8g6.8g4.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna49g50kcal3.4g3.4g2.4g1g
Arvot/100g100g103kcal7g7g4.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057