Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g16g5.4kcal0.2g0.8g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g122kcal9.6g8.8g4.6g0.6g
Valittu annoskoko97g61kcal4.8g4.4g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna49g31kcal2.4g2.2g1.2g0.2g
Arvot/100g100g63kcal4.9g4.5g2.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571