Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)13g72kcal0.1g0.1g7.9g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl5.1g6.7kcal0.7g0g0.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai20g70kcal2.4g14.2g0.4g0.6g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio18g58kcal1.2g2.3g4.7g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g13g37kcal0.3g0.5g3.7g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl15g20kcal2g0g1.3g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.8g5.9kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g630kcal13.4g59.4g36.8g1.2g
Valittu annoskoko97g315kcal6.7g29.7g18.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna49g158kcal3.4g14.9g9.2g0.3g
Arvot/100g100g324kcal6.9g30.5g18.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238259