Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.2g0g
Tonnikala vedessä 11g11kcal2.4g0g0.2g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)4.4g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)11g36kcal2.9g0g2.6g0g
Tomaatti, tuore11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g274kcal26g1.8g18g0.6g
Valittu annoskoko97g137kcal13g0.9g9g0.3g
Annoskoko puolitettuna49g69kcal6.5g0.5g4.5g0.2g
Arvot/100g100g141kcal13.4g0.9g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406388