Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas3.1g8.8kcal0.6g0g0.7g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g48kcal3.8g1.8g2.6g1.2g
Valittu annoskoko97g24kcal1.9g0.9g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna49g12kcal1g0.5g0.7g0.3g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264