Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa13g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna (vanha, kuorittu)25g21kcal0.4g4.4g0g0.2g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.2g0g
Heinz ketsuppi3.1g3.2kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g182kcal10.6g14.8g8.6g2.2g
Valittu annoskoko97g91kcal5.3g7.4g4.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna49g46kcal2.7g3.7g2.2g0.6g
Arvot/100g100g94kcal5.5g7.6g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926