Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 10g22kcal1.8g0g1.7g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 17g13kcal0.3g2.5g0g0.2g
Porkkana, keitetty, suolaa 5.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 10g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Sipuli, paistettu 1.8g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Pavut tomaattikastikkeessa11g8kcal0.4g1.4g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g102kcal5.4g9.8g3.8g2.2g
Valittu annoskoko97g51kcal2.7g4.9g1.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna49g26kcal1.4g2.5g1g0.6g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277