Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g21g4.6kcal0.2g0.9g0g0.4g
Tonnikala öljyssä 12g23kcal3.2g0g1.1g0g
Kesäkurpitsa25g4.3kcal0.1g0.6g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g26g9kcal0.3g1.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g138kcal7.8g7.8g8.4g2.4g
Valittu annoskoko97g69kcal3.9g3.9g4.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna49g35kcal2g2g2.1g0.6g
Arvot/100g100g71kcal4g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741