Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g75kcal8.5g0g4.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g44g15kcal0.6g2.6g0.2g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena3.4g13kcal0g3.1g0g0g
Ketsuppi, meira4g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g210kcal18.4g12.6g9.4g0g
Valittu annoskoko97g105kcal9.2g6.3g4.7g0g
Annoskoko puolitettuna49g53kcal4.6g3.2g2.4g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.5g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365