Juhlaporokeitto

Valmistus
Ruskista käristys ja hauduta sitä lihaliemessä vajaa tunti.

Lisää kuutioidut perunat ja kasvissuikaleet ja keitä kypsäksi.

Ole tarkkana että perunat ovat varmasti pehmeitä keskeltäkin (perunat voi myös keittää erikseen ja lisätä kypsinä).

Kuumenna ruokakerma toisessa kattilassa varovasti ja lisää juusto pieninä kuutioina.

Anna juuston sulaa kermaan.

ÄLÄ ANNA KIEHUA! Kaada kerma-juusto keittoon ja anna hiljalleen hautua mutta ÄLÄ LAITA KANTTA PÄÄLLE ETTEI JUOKSUTU.

Bon appetit, toivoo Paula Korpela 23-11-2006

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 692 grammaa

Tkonu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Valio Hyla 15%14g23kcal0.4g0.4g2.1g0g
Poronkäristys (Kylmänen)16g21kcal3.1g0g0.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g7.9g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto7g20kcal1.3g0g1.5g0g
Lihaliemikuutio (knorr) (Knorr), annos 10g0.6g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g182kcal10.6g7.4g11.4g0.8g
Valittu annoskoko97g91kcal5.3g3.7g5.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna49g45kcal2.7g1.9g2.9g0.2g
Arvot/100g100g93kcal5.4g3.8g5.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348763