Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman15g25kcal1.8g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 3.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Palsternakka 5.5g3.5kcal0g0.6g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.4g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Juuriselleri 5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g7.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g74kcal4.2g4.4g3g1.4g
Valittu annoskoko97g37kcal2.1g2.2g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna49g19kcal1.1g1.1g0.8g0.4g
Arvot/100g100g38kcal2.2g2.3g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512