Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.5g0g0.2g
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Made 15g10kcal2.4g0g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)7.1g11kcal0.2g0.2g1.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton2.3g3.7kcal0.2g0.1g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g102kcal6.6g7g5.2g1g
Valittu annoskoko97g51kcal3.3g3.5g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna49g26kcal1.7g1.8g1.3g0.3g
Arvot/100g100g52kcal3.4g3.6g2.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293