Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 42g13kcal0.4g2.2g0.1g0.8g
Naudan paistijauheliha, Pirkka38g63kcal7.5g0g3.8g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g9g28kcal0.4g0.6g2.7g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)3.7g11kcal0.5g0.1g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g231kcal17.8g6.2g15g1.8g
Valittu annoskoko98g116kcal8.9g3.1g7.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna49g58kcal4.5g1.6g3.8g0.5g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242