Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 3.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 73g21kcal0.7g3.4g0.2g1.3g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g199kcal2.4g8.2g16.6g2.8g
Valittu annoskoko98g100kcal1.2g4.1g8.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna49g50kcal0.6g2.1g4.2g0.7g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768