Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 23g8.1kcal1.1g0.4g0.1g0.6g
Pekoni, paistettu 8g41kcal1.3g0g4g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g23g26kcal0.5g0.7g2.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g12g32kcal3.3g0g2.1g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g342kcal22.4g2.8g26.6g1.4g
Valittu annoskoko98g171kcal11.2g1.4g13.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna49g85kcal5.6g0.7g6.7g0.4g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.4g13.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390