Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 55g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g2.8g6kcal0.4g0.6g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g44kcal3g0g3.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Basilika, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.5g1kcal0g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g198kcal8.2g6.4g14.8g1.8g
Valittu annoskoko98g99kcal4.1g3.2g7.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna49g50kcal2.1g1.6g3.7g0.5g
Arvot/100g100g101kcal4.2g3.3g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407