Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit13g16kcal0.4g0.2g1.6g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g35g119kcal4.9g0g10.9g0g
Broilerinfilee (Snellman)50g42kcal8.2g0.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g353kcal27g2g26g0g
Valittu annoskoko98g177kcal13.5g1g13g0g
Annoskoko puolitettuna49g88kcal6.8g0.5g6.5g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231