Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis33g37kcal7.3g0g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g0.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz2.9g3kcal0g0.7g0g0g
Sinappinen salaatinkastike pirkka1.2g4.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 54g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g125kcal15.6g5.6g4.4g0.2g
Valittu annoskoko97g63kcal7.8g2.8g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna49g31kcal3.9g1.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859