Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 2.8g6.4kcal0.1g0.5g0.4g0.2g
Tomaatti 47g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g19g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g13g33kcal2.1g0.2g2.6g0g
Basilika, tuore9g3.7kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g115kcal6.2g6.6g6.4g3.2g
Valittu annoskoko98g58kcal3.1g3.3g3.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna49g29kcal1.6g1.7g1.6g0.8g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369059