Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 27g90kcal2.8g18.1g0.3g0.9g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g20g53kcal3.6g0.1g4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)40g14kcal0.4g2.8g0.2g0.6g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g10g29kcal2.5g0.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g370kcal18.6g42.4g13g3g
Valittu annoskoko98g185kcal9.3g21.2g6.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna49g93kcal4.7g10.6g3.3g0.8g
Arvot/100g100g190kcal9.5g21.7g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944