Sienijauhelihapihvit

Turvota kuivatut sienet vedessä ja maidossa.

Lisää kanttarellikastikejauhe ja korppujauhot.

sekoita jauheliha ja kananmuna sekä sieniseos keskenään ja sekoita hyvin.

Anna turvota 15 min.

Paista pihveiksi rypsiöljyssä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet6.3g1.4kcal0.1g0.2g0.2g0.1g
Kanttarellikastike, Blå Band, ei valmis (29g)0.9g4.3kcal0.1g0.4g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Korppujauho 1.8g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g229kcal22.4g5g13.4g0.4g
Valittu annoskoko98g115kcal11.2g2.5g6.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna49g57kcal5.6g1.3g3.4g0.1g
Arvot/100g100g117kcal11.4g2.6g6.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101798