Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore23g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g20g4.9kcal0.3g0.8g0g0g
Hunajameloni kuorittu 12g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Cantaloupe meloni12g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Purjosipuli 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Viinietikka balsami1.8g0.6kcal0g0g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g61kcal1.4g6g3.2g1g
Valittu annoskoko98g31kcal0.7g3g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna49g15kcal0.4g1.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3.1g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552