J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g24g14kcal0.4g3.1g0g0.2g
Herne, pakaste (rainbow)34g29kcal2g5.1g0g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g0.5g1kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g13g14kcal0.4g0.4g1.3g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g117kcal5.6g17.6g2.8g2.6g
Valittu annoskoko98g58kcal2.8g8.8g1.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna49g29kcal1.4g4.4g0.7g0.7g
Arvot/100g100g60kcal2.9g9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637