Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia56g79kcal9.5g0g4.5g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)5.1g19kcal0.7g3.8g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.3g10kcal0.9g0g0.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g220kcal22.4g8.2g10.6g0.2g
Valittu annoskoko98g110kcal11.2g4.1g5.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna49g55kcal5.6g2.1g2.7g0.1g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112