Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha64g107kcal12.2g0g6.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso3.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 4.3g38kcal0g0g4.3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]19g62kcal2.2g0g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.6g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g424kcal29.2g1g35.2g0.6g
Valittu annoskoko98g212kcal14.6g0.5g17.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna49g106kcal7.3g0.3g8.8g0.2g
Arvot/100g100g217kcal14.9g0.5g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119