Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Puolukka14g4.8kcal0.1g1g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g7g25kcal0.8g4.9g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g109kcal1.8g24.2g0.6g1.6g
Valittu annoskoko98g55kcal0.9g12.1g0.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna49g27kcal0.5g6.1g0.2g0.4g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.4g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807