Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g54g40kcal1g8.6g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g24g55kcal2.9g0.6g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lanttu 3.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g1.1g2.6kcal0g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g206kcal8.2g21.4g9.6g2g
Valittu annoskoko98g103kcal4.1g10.7g4.8g1g
Annoskoko puolitettuna49g51kcal2.1g5.4g2.4g0.5g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219