Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g8.7g17kcal2.2g0.1g0.9g0g
Maissi (makea), Rainbow14g11kcal0.3g1.8g0.1g0.5g
Kurkku 26g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti 18g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 31g4kcal0.3g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g89kcal6g6.6g3.6g2.8g
Valittu annoskoko98g45kcal3g3.3g1.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna49g22kcal1.5g1.7g0.9g0.7g
Arvot/100g100g46kcal3.1g3.4g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81618