Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%500g849kcal99.9g0g50g0g
Ranskankerma Valio125g350kcal3.1g4.4g35g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Flora ruokakerma 15 % 250g104g156kcal1.7g3.6g15.6g0g
Pekoni Pirkka117g338kcal16.3g1.2g30.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1940g3454kcal245.2g30.4g262.2g4.2g
Valittu annoskoko970g1727kcal122.6g15.2g131.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna485g863kcal61.3g7.6g65.6g1.1g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161